hulp-vensters-online-kopen

Bestel overzicht

Bestel overzicht

U besteld in onze shop, als u de volgende stappen doorloopt.

1) U klikt een artikel aan en plaatst  deze vrijblijvend in uw warenkorf

2) Alle artikelen die zich in uw warenkorf bevinden , kunt u altijd weer controleren indien u de warenkorf aanklikt. Hier kunt u ook artikelen wissen en aantallen wijzigen

3) Als u de artikelen in uw warenkorf  wilt kopen , klik dan op (kassa) . Zo zet u de bestelling in gang.

4) Om te bestellen, geeft u eerst uw afleveradres en uw betaalgegevens in.

5) Voor dat u de bestelling verstuurt krijgt u op de controlepagina een overzicht van uw gegevens en geplande bestelling (a.u.b zorgvuldig controleren vooral het rekenings- en het leveringsadres,de produkten,de prijs,de aantallen , en de betalingsvoorwaarden) U word verzocht om  te bevestigen dat uw  bestelling juist is. Ook nu kunt u nog iets corrigeren door op de edit knop te drukken.

6) Door op de button (tot kosten verplichte bestelling) stuurt u de bestelling naar ons toe. Daarmee sluit u een officieel  koopcontract met ons.
De informatie over het tijdstip van afsluiting van het koop contract find u in onze AGB.

U geeft een verplichte bestelling op, door als u de online-bestelvoorgang heeft doorlopen en de gevraagde gegevens heeft ingevuld.
De laatste stap voor de bestelling ishet aanklikken van de knop (tot kosten verplichte bestelling) .

U betaald makkelijk en risikovrij door onze Trusted-Shop koopbescherm-garantie per vooruitbetaling.

De bevestiging van uw bestelling  ontvangt u zo spoedig mogelijk na het verzenden van uw bestelling, Wij kunnen uw bestelling door het verzenden van een opdrachtsbevestiging per e mail of door levering binnen 5 werkdagen aannemen.