energeto-5000

energeto 5000 - 70mm bouwdiepte

Voor de renovatie markt onmisbaar

energeto® is met zijn middendichtingssysteem met 70mm bouwdiepte voor de renovatiemarkt onmisbaar. Met het oog op het restauratie gebied,worden met energeto® eenmalig hoge waarden bereikt.

energeto-technologien

Technische details / voordelen

 • Uf = 1,0 W/m²K , waarbij met standaard 3 dubbel glas al een Uw-waarde tot en met 0,87 W/m²K realiseerbaar is.
 • Middenstijlsysteem "safetec" inside is voor een extra inbraakbeveiliging
 • glassterkte tot 41 mm
 • designkeuze van de vleugel (raam)
  (classic-line fv | soft-line hfv)
 • RC2 (WK2): gekeurde inbraak beveiliging mogelijk
 • niet zichtbare afwatering mogelijk
 • excellente geluidswering
  geluidsisolatie klasse IV
 • filigrane en klassische profieloptiek voor een
  lichtdoorlatende woonruimte
 • in verschillende houtnerf variatie's verkrijgbaar
 • ook met Aluminium voorzet profiel aluskin® verkrijgbaar


Argumenten voor energeto-kozijnen, ze overtuigen door

bescherming van het milieu en uw portmonee - doormiddel van de excelente isolatiewaarde's

energeto-technologien

Met energeto®- kozijnen kunt u het energie verbruik van uw woning aanzienlijk reduceren - voor een bemerkbaar financieel voordeel en gelijktijdig een goede stap in de richting van verantwoordelijk omgaan met het milieu.

Energeto is volledig recycelbaar. Alle benodigde onderdelen worden gescheiden en opnieuw weer hergebruikt, en dit word meervoudig herhaalt, zonder dat het invloed heeft op de kwaliteit. Daarmee kan Energeto vandaag de dag al een gesloten materiaal circulatie garanderen.

energeto®-kozijnen zijn met verbeterde stabilieit ook nog eens 20%blichterdan de huidige kozijnen. Ook daarmee bezuinigt u op vervoerskosten en u spaart het milieu.

Aangenaam licht – door de slanke profielen

energeto-technologien

Zet uw woning in het juiste licht ! Zonneschein en licht laten elke ruimte stralen en zorgen zo voor meer levenskwaliteit in uw huis. Voor de zelfde maat kozijn zorgt een Energeto kozijn voor meer licht en dank zij de slanke vleugels (ramen) voor een elegante gevelaanzicht .


Duurzaan solide – dankzij powerdur en bonding inside.

De speciaal voor energeto ontwikkelde werkstof powerdur vervangt de normale staalversterking en garandeert met de bonding inside technologie het verlijmen in de glassponning een hoogwaardige stabiliteit. De kozijnen blijven duurzaan formstabiel en laten zich ook na jaren nog perfect openen en sluiten.

Extra inbbraakbeveiliging - doormiddel van "safetec inside"

energeto-technologien

Als u nieuwe kozijnen koopt, dan hou altijd rekening met de beveiliging, de meeste inbraken gaan via het kozijn, Inbrekers nehmen alles mee, alleen geen tijd. Daarom telt iedere minuut die hem tegenhoud. Bewezen is dat een inbraak vaak na enkele Minuten zonder resultaat afgebroken word. In onze kozijnen met "safetec insite"heeft u in het kozijn rondom een stijl,die de inbreker belemmert om met een schroevendraaier het raam op te heffen .

Met safetec unside heeft u de beste keuze gemaakt voor dev beveiliging van uw kozijnen, graag informeren wij u over diverse beveiligingen zoals voor het beslag en het glas.

naar de online configurator