fensterwerk24.de
Levertijden 

Of u nu laat leveren of zelf ophalen: alles eenvoudig!

Wij leveren uw kozijnen en deuren hoofdzakelijk met onze eigen vrachtwagens - profesioneel en zeker van de vakman. Het betekend, dat wij grote waarde hechten aan een vakkundige afhandeling en levering.

Alle kozijnen, deuren en onderdelen zijn natuurlijk tot de aflevering aan uw adres verzekerd. Het correcte afladen geschied door de koper ( denk eraan dat er genoeg mensen zijn om af te laden en een berechtigd persoon om voor de ontvangst te tekenen.) U ontvangt bij de overgave of per e mail alle papieren bv rekening, afleveringspapier, montage en verzorg-handleiding en de algemene voorwaarden.

Met ingang van uw  betaling begint de levertijd. Voor toebehoren duurt dit ongeveer 5 - 10 dagen en voor individueel geproduceerde kozijnen, deuren en huuisdeuren ongeveer 1 - 8 weken. 2 weken voor de aflevering krijgt u van ons een bericht, wij bespreken dan samen met u de dag en tijd en bevestigen dan de levering. De aflevering volgt ( ook in uw intresse ) als komplete zending.

Vanzelfsprekend heeft u ook de keuze om de kozijnen en deuren direkt bij ons in Bocholt op te halen. In dit geval vervallen alle verzendkosten. Ook is het mogelijk om onze aanhangwagen zonder meerkosten , Maar wel op afspraak te gebruiken voor het vervoer. Alle Produkten zijn tot het beladen verzekert.

Levertijd kozijnen en deuren Kleur wit Kleur generft
Zelf ophalen 3 - 5 weken 4 - 6 weken*
Leverings gebied BE, LU + NL 3 - 5 weken 4 - 6 weken*

*voor enkele uitgekozen houtnerfen is de levertijd 6 - 8 weken!
Virusbescherming / hygiënewand van echt glas, klaar voor verzending in 3 - 5 weken
 
 

↑ TOP