fensterwerk24.de
energeto 4000

energeto 4000 - 70 mm bouwdiepte

De toekomst van het kozijn

Het aanslag afdichtings systeem energeto® 4000 met 70 mm bouwdiepte word Hoofdzakelijk voor de renovatie markt gebruikt. Het overtuigt met zijn filigrane profiel aanzichten, die meer licht in de woning laten, en die excellente isolatie waarde’s mogelijk maakt.

energeto-5000-view

Technische details / voordelen

 

  • Uf = 1,1 W/m²K, en met het standaard 3 dubbele glas is een Uw - waarde van/tot 0,90 W/m²K realiseerbaar.
  • Deze hoge waarde’s worden bereikt door verlijming van het glas, naar het raam met de speciaal daarvoor ontwikkelde PBT versterking
  • en het filigrane en klassieke aanzicht zorgen voor een licht doorstroomde woonruimte
  • hExcellente geluidswering tot klasse IV
  • RC2 ( WK2 ) geteste inbraakbeveiliging


Argumenten voor energeto-kozijnen, ze overtuigen door

bescherming van het milieu en uw portmonee - doormiddel van de excelente isolatiewaarde's

energeto-technologien

Met energeto®- kozijnen kunt u het energie verbruik van uw woning aanzienlijk reduceren - voor een bemerkbaar financieel voordeel en gelijktijdig een goede stap in de richting van verantwoordelijk omgaan met het milieu.

Energeto is volledig recycelbaar. Alle benodigde onderdelen worden gescheiden en opnieuw weer hergebruikt, en dit word meervoudig herhaalt, zonder dat het invloed heeft op de kwaliteit. Daarmee kan Energeto vandaag de dag al een gesloten materiaal circulatie garanderen.

energeto®-kozijnen zijn met verbeterde stabilieit ook nog eens 20%blichterdan de huidige kozijnen. Ook daarmee bezuinigt u op vervoerskosten en u spaart het milieu.


Aangenaam licht – door de slanke profielen

energeto-technologien

Zet uw woning in het juiste licht ! Zonneschein en licht laten elke ruimte stralen en zorgen zo voor meer levenskwaliteit in uw huis. Voor de zelfde maat kozijn zorgt een Energeto kozijn voor meer licht en dank zij de slanke vleugels (ramen) voor een elegante gevelaanzicht .


Duurzaan solide – dankzij powerdur en bonding inside.

De speciaal voor energeto ontwikkelde werkstof powerdur vervangt de normale staalversterking en garandeert met de bonding inside technologie het verlijmen in de glassponning een hoogwaardige stabiliteit. De kozijnen blijven duurzaan formstabiel en laten zich ook na jaren nog perfect openen en sluiten.

Het edelste design – met Aluskin ( aluminium voorzetschil )

aluskin

De elegante optiek van aluminium is vandaag de dag de trentsetter voor alle woonruimte’s. Ook de look van uw kozijnen kunt u veredelen door de aluminium voorzetprofielen van Aluplast.
De clou zit in de combinatie en voordelen van beide materialen : die beide een excelente isolatie waarde hebben en een kunststof kozijn de moderne en strakke look van aluminium kann geven.
Ontstaan is ook uit deze samenwerking een produkt van het hoogst technische nivo, fraaie vormen en individueel design. Als extra is de aluminium voorzetschil in alle RAL-kleuren mogelijk, zodat geen enkele wens onvervuld blijft.


» naar de online configurator

↑ TOP